sâmbătă, 23 aprilie 2016

Promovarea afacerii prin inscriptionarea auto

Inscriptionarile auto reprezinta cea mai buna solutie pentru promovarea imaginii unei companii. Cum orice firma importanta trebuie sa detina o flota de masini, specialistii in publicitate recomanda ca acestea sa fie inscriptionate cu logoul sau sigla companiei, pentru a fi mai usor de identificat pe strada.

Orice firma care asigura acest serviciu de inscriptionari auto trebuie sa propuna clientilor un design adecvat, in caz ca acestia nu au unul propriu, iar pentru asta este nevoie de un specialist in grafica. Pentru reproducerea siglei se vor face o multime de teste, pentru a verifica care este cea mai buna alegere, iar dupa ce se ajunge la un numitor comun, incepe procedura propriu zisa. Pentru imprimare se alege cel mai bun echipament, astfel incat sa fie capabil de redarea la rezolutie inalta a oricarei imagini, iar autocolantul folosit, de regula, este Orafol, considerat ideal pentru inscriptionarea autoturismelor.

Pentru o durata lunga de viata, este important ca autocolantul sa fie bine instalat, iar toate firmele acorda o garantie de minimum 12 luni pentru procedura urmata.

Publicitate gratuita

Cu alte cuvinte, inscriptionarea auto poate fi vazuta ca o publicitate gratuita, deoarece imaginea companiei poate fi observata de toti ceilalti participanti la trafic, fie ei soferi sau pietoni. O lucrare bine efectuata este aceea care rezista in toate conditiile, ploaie, vant, ninsori puternice sau chiar temperaturilor extreme de pe timpul verii. Cu o durata medie de viata de 10 ani, perioada este suficienta pentru orice companie, in special datorita faptului ca cele mai multe isi schimba flota de masini la fiecare 5 ani.

Pentru ca procedura sa poata fi efectuata in mod corespunzator, toate materialele folosite, de la adeziv, pana la imprimanta sunt fabricate in Germania, rezista la toate conditiile meteo nefavorabile si asigura protectie chiar si la zgaraieturile foarte des intalnite in parcari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu