miercuri, 21 martie 2018

Am constatat ca este utila monitorizarea traficului


Achizitionarea unei camere de bord reprezinta o preocupare pentru tot mai multi soferi, iar cum optiunile sunt foarte variate in acest sens, majoritatea sunt pusi in dificultate atunci cand trebuie sa ia o decizie. In schimb, nimeni nu va da gres daca se orienteaza catre camera de bord iUni Dash 66G, care aduce cele mai noi functii si este utila intr-o multime de conditii.

In primul rand, camera are capacitatea de a inregistra audio-video la rezolutie Full HD, dar dispune si de un senzor prin care filmarile din cursul noptii sunt de cea mai buna calitate si pot fi distinse toate detaliile. Mai mult, dispozitivul dispune de lentile in sase straturi, ceea ce se traduce printr-o claritate superioara, iar sistemul de prindere este unul foarte simplu si eficient.

Principalele functii
Display-ul este unul generos de 4 inch si poate fi util intrucat pot fi urmarite imediat imaginile inregistrate, inainte de a fi transferate catre un alt dispozitiv, iar acesta este si touchscreen, pentru a putea fi mai usor de folosit. In acelasi timp, formatul inregistrarilor este .mov, care este citit de orice alt dispozitiv, fie ca este vorba despre laptop, telefon sau tableta, iar utilizatorii au posibilitatea de a alege din mai multe tipuri de rezolutii, in functie de nevoi sau preferinte. Totodata, aceasta camera poate efectua si fotografii, care sunt salvate in format .jpg, iar rezolutia acestora este de 4032 x 3024.

Nu trebuie omis nici senzorul pentru detectia miscarii care este foarte eficient intrucat presupune pornirea inregistrarii doar atunci cand este sesizata o miscare si salvarea filmarii intr-un folder separat. Mai mult, imaginea poate fi rotita, fie se poate apela la diferite efecte ale culorii si luminozitatii, unghiul de filmare principal este de 170 de grade, iar cel de 140 de grade, astfel ca se acopera o portiune foarte generoasa. Capacitatea bateriei este de 200 mAh, insa aceasta se poate conecta la bateria masinii pentru autonomie nelimitata, iar pe langa memoria proprie se poate insera un card microSD de pana la 32 GB.

Folosire fara problema
Aceasta camera de bord poate fi folosita cu usurinta chiar si de catre cei care nu au cunostinte in domeniu, avand doua butoane importante, unul pentru a porni si opri aparatul si inca unul pentru pornirea si oprirea inregistrarii. Mai mult, aceasta si rezista in cele mai dificile conditii, de la -15 grade si pana la +55 de grade.

Cat costa
Clientii iUni pot profita de ultima reducere de pret, astfel aceasta camera iUni Dash 66G poate fi cumparata la doar 429 de lei, pretul initial fiind de 549 de lei. Cu alte cuvinte, raportul calitate – pret este mai mult decat ideal, acesta fiind un dispozitiv util in nenumarate contexte, iar performantele sale nu vor lasa de dorit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu