sâmbătă, 2 iulie 2016

Regimul Hotelier din Galati este in dezvoltare

Cu toate ca Galatiul nu este unul dintre cele mai populare orase ale tarii, acesta atrage anual turisti din toate colturile Romaniei, iar cu o populatie de aproximativ 250.000 de locuitori, se apropie de cea a Brasovului, poate cel mai vizitat oras romanesc. Oaspetii sunt atrasi in principal de frumusetea Dunarii, iar un numar tot mai mare de cetateni moldoveni aleg sa viziteze orasul, datorita faptului ca este amplasat la mica distanta de granita cu Republica Moldova.

Atractiile sunt numeroase, de la muzee precum cel de Istorie, de Stiinte ale Naturii, de Arta sau Muzeul Satului, la diferite biserici si catedrale recunoscute la nivel national, Galatiul cu siguranta ca nu duce lipsa de obiective care asteapta sa fie descoperite. Cu toate acestea, fiind un oras cu o suprafata modesta, conditiile de cazare nu sunt la fel de bune ca in alte zone ale tarii, iar turistii au la dispozitie un numar limitat de hoteluri si pensiuni.

Regim hotelier Galati

Cu toate acestea, o alternativa grozava la unitatile traditionale de cazare o reprezinta inchirierea unui apartament in regim hotelier. Acest sistem promite numeroase avantaje, de la accesibilitate, atat din punct de vedere financiar, cat si al amplasarii, la conditii foarte bune pentru toate categoriile de oaspeti, pentru ca acestia sa fie multumiti. Bucataria proprie cu siguranta ca este bine venita in fiecare situatie, intrucat chiar si in vacanta, numeroase persoane isi doresc sa gateasca, pentru a putea face economii si a nu mai fi nevoie sa apeleze la restaurante sau fast food-uri.

Animalele de companie nu mai trebuie lasate acasa datorita faptului ca acestea sunt primite in majoritatea apartamentelor, iar internetul wireless nu va reprezenta o problema. De asemenea, unele apartamente promit si loc de parcare, alaturi de aer conditionat pentru a fi mai suportabila caldura, in timp ce masina de spalat este o adevarata comoara. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu