luni, 12 septembrie 2016

Destinatia de vacanta in 2016: Bodrum

Bodrum este pentru mine unul dintre cele mai grozave locuri din Turcia, iar de-a lungul anilor am vizitat mai multe destinatii ale tarii. Peisajele sunt de vis, monumentele istorice ii asteapta pe cei curiosi sa le descopere, activitatile numeroase pe cei tineri care vor sa se distreze, iar marea pe cei care vor sa se relaxeze. Anul acesta in luna iunie am optat pentru charter Bodrum si pot spune ca a fost o decizie foarte inteleapta intrucat m-am simtit grozav alaturi de iubita mea.


Cu siguranta ca nu imi voi mai petrece vacantele in tara, pentru ca m-am obisnuit cu acest stil de viata mai relaxant, chiar daca turcii sunt renumiti pentru agitatia din marile orase, insa aici nu ai timp sa te plictisesti pentru ca intotdeauna gasesti ceva nou de facut.

Restaurantele servesc mancaruri grozave, insa noi de fiecare data inainte sa mergem undeva ne alegeam locurile in functie de reviewurile de pe Trip Advisor pentru ca nu voiam sa fim dezamagiti. Conditiile au fost de vis, incepand de la cele din hotel si continuand pana la infrastructura tarii. Ne-am cazat la 5 stele si nu ne-a lipsit nimic, poate vederea catre mare, insa din pacate nu mai erau camere disponibile. Cu toate acestea, ne-am multumit sa admiram in fiecare zi cladirile imense din jur si agitatia oamenilor.Cu siguranta ca oricine ajunge in Turcia, in special cei care aleg charter Bodrum, trebuie sa isi petreaca macar jumatate de zi in bazar, unul din locurile pentru care aceasta tara este renumita. Aici gasesti de toate, de la haine, la papuci, accesorii, bijuterii, covoare, plante, o multime de suveniruri, mancaruri si multe altele, astfel ca nu ai cum sa te plictisesti. In plus, daca te descurci putin cu engleza, majoritatea preturilor sunt negociabile, iar daca turcii vad ca esti turist iti vor mai lasa la pret daca stii sa negociezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu