duminică, 9 octombrie 2016

Cateva avantaje date de colantarea capotei masinii

In ziua de azi avem la dispozitie numeroase modalitati prin care sa ne personalizam autoturismele, iar una dintre cele mai populare variante este colantari capota. Pe aceasta cale soferii nu numai ca protejeaza vopseaua originala a masinilor, insa acestea devin mult mai estetice si pot capata diferite modele, dupa gusturile fiecaruia.

Costuri accesibile

Bineinteles ca cel mai important avantaj al acestei proceduri este faptul ca e accesibila pentru toate buzunarele. Preturile variaza in functie de tipul autocolantului ales, dar si de cel al modelului, cu cat mai complex, cu atat mai costisitor, insa suma totala nu va depasi niciodata cateva sute de lei. Pe de alta parte, pentru vopsirea aceluiasi element este nevoie de o suma mai mare, dar si de cateva zile pierdute pana cand vopseaua sa se usuce.

Idei nenumarate

Aceasta reprezinta o modalitate ideala prin care oricine isi poate pune creativitatea la incercare. Clientii pot alege deja unul din design-urile disponibile, fie pot veni cu propriile sugestii care sa fie puse in aplicare cu ajutorul graficienilor angajati de firmele specializate. Cele mai populare variante in 2016 au ramas, la fel ca anul trecut, albul perlat sau negru mat, intrucat acestea se potrivesc la mai multe tipuri de masini, indiferent ca fac parte din categoria mica, medie sau mare.

Fara timp pierdut

De asemenea, pentru colantari capota nu este nevoie de mai mult de o ora pentru ca procedura sa fie pusa in practica, astfel ca soferii nu mai sunt nevoiti sa piarda timpul asteptand ca propria masina sa se prezinte in modul mult dorit.

Durata de viata

In functie de tipul de autocolant folosit, acesta poate sa reziste de la 2 pana la mai mult de 5 ani, cel mai putin rezistent fiind si cel mai ieftin, insa recomandat pentru cei care isi schimba gusturile mai des.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu