vineri, 4 noiembrie 2016

Tehnologia dronelor a avansat foarte mult in ultimii ani

Avantul tehnologic il simtim fiecare dintre noi, intrucat avem la dispozitie o multime de noi gadget-uri care sunt disponibile la preturi mult mai accesibile decat in trecut, iar printre acestea se pot numara si dronele cu camere, noua jucarie preferata a multora. Astfel, cei care sunt interesati de astfel de produse, au la dispozitie o gama foarte variata la iUni, toate fiind accesibile la cele mai bune preturi.

Avantaje aduse de iUni

Mai mult, exista posibilitatea de a testa dispozitivele in showroom pentru a avea intotdeauna siguranta achizitionarii produsului preferat, iar acestea pot fi chiar returnate in decurs de 14 zile. Lista avantajelor iUni continua si prin faptul ca se asigura transportul gratuit pentru comenzile mai mari de 499 de lei. Asadar, preturile acestor drone cucamere incep de la 399 de lei si poate sa ajunga pana la 2.999 de lei in cazul celor mai performante.

Cadoul potrivit

Dronele sunt jucariile ideale nu numai pentru copii, ci si pentru adulti, aducand o ocazie unica de a face fotografii de la mare inaltime, care in alte conditii nu ar fi fost posibile. Cu siguranta ca acum parintii stiu ce au de trecut pe lista de cadouri pentru copiii lor in conditiile in care sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi.

Functii


Aceste drone dispun de camere HD sau Full HD pentru ca imaginile redate sa fie de calitate, iar unul dintre cele mai importante aspecte este faptul ca acestea sunt transmise in timp real. Mai mult, dronele sunt foarte rezistente, in ciuda faptului ca sunt fabricate dintr-un plastic usor, iar controlul acestora se face cu usurinta prin intermediul unei telecomenzi. De asemenea, in functie de model, poate sa varieze timpul de zbor, de la circa 10 minute, pana la cateva ore, in timp ce durata incarcarii este de 1-2 ore. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu